Image

جوش های هورمونی

جوش های هورمونی آکنه هورمونی شامل جوش هایی است که با نوسانات هورمونی شما مرتبط است که معمولاً در دوران بلوغ تجربه می شود. با این حال، نوسانات هورمونی می تواند تا بزرگسالی اتفاق بیفتد و در زنان شایع تر است.
طبق یک مطالعه در سال 2008، حدود 50 درصد از زنان بین 20 تا 29 سال و 25 درصد از زنان بین 40 تا 49 سال آکنه دارند.
ناتالیا اسپایرینگ، مشاور پوست و نویسنده کتاب Skintelligent، توضیح می‌دهد که اکثر جوش‌ها زمانی اتفاق می‌افتند که غدد چربی در پوست نسبت به گروهی از هورمون‌ها به نام آندروژن حساس‌تر می‌شوند. آندروژن ها باعث بزرگ شدن غدد چربی و افزایش تولید چربی در پوست می شوند. همه افراد سطحی از آندروژن ها را دارند و این میزان در دوران بلوغ افزایش می یابد
بعضی از زنان در طول زندگی خود نسبت به سایرین نسبت به آندروژن‌ها حساس‌تر هستند و حساسیت هورمونی نیز با افزایش سن تغییر می‌کند. گاهی اوقات انتخاب سبک زندگی می تواند مشکل را بدتر کند. استفاده از چندین محصول مراقبت از پوست و حساس کردن بیش از حد پوست به این مشکل کمک می‌کند، که منجر به قرمزی و اغلب [محرک] زمینه‌ای برای آکنه ولگاریس می‌شود.

ما مطمئناً انتظار نداریم که در دهه 30 زندگی‌ هنوز دچار نوسانات هورمونی شویم. مطمئناً زمانی که زنان به یائسگی می رسند، پوست مجددا مشکلات دوران بلوغ را تجربه می کند، درست است؟ اما لزوماً اینطور نیست. هیچ سنی وجود ندارد که [آکنه هورمونی] لزوماً متوقف یا شروع شود.

هر فرد متفاوت است و متأسفانه نمی توان پیش بینی کرد که فرد چه زمانی به آکنه مبتلا می شود. برخی از افراد اصلا آکنه های هورمونی را تجربه نمی کنند. برای برخی، آکنه هورمونی می تواند تا آخر عمر ادامه یابد.

طبق تجربه، زنانی که در دهه 20 و 30 سالگی پوست چرب و مستعد آکنه دارند، حتی پس از یائسگی نیز احتمال جوش زدن برای آن ها وجود دارد. اقدامات زیادی برای مدیریت آکنه هورمونی وجود دارد.

دسته بندی: مجله آوان برچسب ها: جوش های هورمونی

0 نظر

ارسال نظر